Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tygři vítězí v předvánočním utkání. Kladno porazili 3:2

Bílí Tygři si v předstihu nadělili vánoční dárek. Kladenské rytíře zdolali 3:2, když přitom v průběhu zápasu vedli už 3:0 a měli i další šance. Závěr ale přinesl drama se šťastným koncem.

Liberečtí měli utkání od počátku ve svých rukou. Kladno šlo brzy do tří a domácí přesilovku v samém závěru využili. Jelínek se dostal k odraženému puku a poslal ho do sítě. V polovině první třetiny hráli přesilovku hosté, největší šanci ale měl Liberec, když trefil tyčku. O chvíli později měl gól na hokejce Klapka, ale neuspěl.

Hosté měli velkou šanci až v 17. minutě, Kristo ale Kváču nepřekonal. A tak přišel znovu dobrý úvod druhé části z pohledu domácích. Nejprve potrestal vyloučení hostí Birner a chvíli poté popasu Jelínka zvýšil už na 3:0 Klapka.

Vstup do třetí třetiny se naopak povedl hostům, už po 39 sekundách Kehar snížil na 1:3. Liberečtí pak měli více šancí, Kladno v závěru ještě odvolalo brankáře a podařilo se mu utkání zdramatizovat, když dvě minuty před koncem propálil Kváču Wood. Další gól už ale nepadl a domácí tak berou čtvrté vítězství z posledních pěti zápasů.

Bílí Tygři - Rytíři Kladno 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 5. P. Jelínek (Gríger, Birner), 23. Birner (M. Rosandić, Klepiš), 24. Klapka (P. Jelínek) – 41. Kehar (Plekanec, Melka), 59. K. Wood (Dotchin). Rozhodčí: Pešina, Horák – Lučan, Kis. Vyloučení: 3:5. Využití: 2:0. Diváci: 1000. Střely na branku: 30:32.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kladno, SK Kladno, Bílí Tygři Liberec, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři vítězí v předvánočním utkání. Kladno porazili 3:2  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.