Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ostatní sporty

Jizerkami proběhly dva tisíce běžců. Bedřichov hostil pátý ročník letní Jizerské 50

Nejen běžkaři si užívají Jizerské hory. Tentokrát se po trasách legendární Jizerské 50 proháněli běžci v rámci seriálu Běhej lesy. Tuto sobotu se už popáté rozběhala letní varianta laufařské legendy Jizerská 50 RUN.

FOTO: Druhý den hasičského šampionátu. Uspěla domácí Jiroušová

Mistrovství ČR v požárním sportu 2018 v Liberci v sobotu pokračovalo na atletickém a fotbalovém stadionu SportParku Liberec dvěma disciplínami.

FOTO: Šampionát hasičů v Liberci začal. První tituly znají své majitele

V Home Credit Areně proběhlo v podvečer prvního soutěžního dne slavnostní zahájení 47. Mistrovství České republiky v požárním sportu družstev HZS ČR a 65. Mistrovství České republiky družstev Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu.

Gryf láká zájemce o karate. Startuje nábor 2018

Zájem o karate rok od roku roste. Jednak se nově stalo olympijskou disciplínou a jednak umožňuje dětem osvojit si bojové a psychologické techniky, které se jim hodí i v běžných situacích na ulici či ve škole. To, že karate je víc než sport, má ve...

Liberec o víkendu ožije mistrovstvím v požárním sportu

Od pátku až do neděle se bude v Liberci konat Mistrovství ČR profesionálních a dobrovolných hasičů v požárním sportu. Soutěžit budou ve čtyřech disciplínách.

52. ročník Jizerské 50 přesáhl půl roku před startem tisíc registrací

Jestli loni slavná Jizerka překonala účastnický rekord, už nyní se dá říct, že útočí na další. Oproti roku 2017 totiž má pryč 1 000 registrací o dva týdny dříve.

Švédky to českým volejbalistkám v kvalifikačním zápase nandaly

Dnes se v Městské hale v Jablonci nad Nisou konal první kvalifikační zápas na Mistrovství Evropy české reprezentace žen ve volejbale. Češky bohužel prohrály. Dle trenéra si pokazily začátek čtvrtého setu.

Zimní nebo letní? Co si takhle zkusit obě varianty Jizerské 50?

Zažijte cestu za historií, nádhernou přírodou a vyrazte na běžky do míst nedotčené přírody Jizerských hor. Lákadlo slavné Jizerské 50 zná každý a jistě bude platit i letos. Co si ale k tomu nejdříve zkusit její letní podobu? Závod zvaný Jizerská...

FOTO: Eda Kožušník běží z Finska do Španělska, dnes vybíhá z Ještědu

Edvard Kožušník, kterého lidé znají prostě jako Edu, je nezadržitelný běžec, který před pár lety oběhl Českou republiku. Nyní se rozhodl postavit výzvě přeběhnout Evropu, a to z Finska do Španělska. Včera doběhl do Liberce a dnes vyráží z Ještědu.

Eda Kožušník v LBC

Středa, 15. srpna 2018, 07:57

Eda Kožušník v LBC
Eda Kožušník v LBC

Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.