Neděle, 23. května 2021, 16:21
Liberecká krajská knihovna po třech letech dokončila restaurování a konzervaci 21 nejcennějších nebo nejohroženějších exemplářů ze sbírky starých tisků. Jsou z období gotiky, baroka a renesance, informovala mluvčí knihovny Kateřina Šidlofová.
Úterý, 8. října 2019, 21:01
Konzervace kouřem patří mezi nejstarší a nejjednodušší způsoby, jak maso uchovat do zásoby. Spotřebitelská organizace dTest prozkoumala kvalitu baleného moravského uzeného a uzených plecí a zjistila, že výrobky mají potíže s dodržením slíbeného...
Úterý, 6. února 2018, 21:37
Kysané zelí považujeme už od pradávna za zdravou potravinu a přirozený zdroj vitamínu C a bakterií mléčného kvašení. Chemická konzervace a sterilace jeho vlastnosti mění. Časopis dTest otestoval 14 výrobků a zjistil, že některé z nich označené jako...
Pondělí, 18. listopadu 2013, 21:58
Sestry Giulia a Monica Ferrari z Itálie, jejichž rodinné kořeny zasahují až do Liberce, opustily dráhu doktorek biologie a přeměnily svou zálibu v práci. Ručně vyrábějí krémy i léčivé masti. V České republice se touto kosmetikou pod názvem Rosa...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.