Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Českolipské infocentrum i ZUŠka se dočkají rekonstrukce

V České Lípě nedojde jen na modernizaci osvětlení. Radní schválili i rekonstrukci Regionálního informačního centra a opravu rozvodů v ZUŠce.

Nyní tak dojde na vypsání veřejných zakázek a následně se rozhodne o jejich zhotovitelích. V rámci rekonstrukce interiérů infocentra by mělo dojít na nové vybavení a vytvoření nových úložných prostor. „Náklady jsou odhadnuty na 1,7 milionu korun. Záměrem je vytvořit z informačního centra přehlednější, klidnější a celkově příjemnější místo,“ uvedla mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová.

Českolipský radní Michal Prokop upozornil, že oprava by se neměla dotknout hlavní turistické sezony a měla by probíhat mimo ni. „Opravu budeme provádět od poloviny října zhruba do února,“ informoval Prokop. Během té doby bude infocentrum fungovat v náhradních prostorách.

Naopak během léta by mělo dojít na 1. etapu celkové rekonstrukce rozvodů v ZUŠce. Náklady na tyto práce se pohybují okolo 1,1 milionu korun. Projekt je rozdělen na etapy právě z toho důvodu, aby se stihla část oprav vždy přes letní prázdniny a nezasahovaly tak do výuky.

Autoři | Foto mucl.cz

Štítky rekonstrukce, Česká Lípa, informační centrum, ZUŠ, oprava

Českolipské infocentrum i ZUŠka se dočkají rekonstrukce  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.