Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Školka v Novém Boru prošla rekonstrukcí. Stála přes deset milionů

Po téměř roce prací je hotová rekonstrukce školky v Kalinově ulici. Nově se vila stala zázemím nejen pro mateřskou školu ale také pro dětskou skupinu neziskovky Rodina v centru.

Díky rekontrukci i nevyužitých prostor se uvolnil prostor právě pro dětskou skupinu. V Kalinově vile tak nyní najdou zázemí děti už od jednoho roku. „Na dětskou skupinu bude navazovat oddělení MŠ pro děti od dvou let,“ komentoval starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

Cílem bylo podpořit rodiny s dětmi a podpořit možnost maminek pro rychlejší návrat do zaměstnání. V budově jsou nová okna, střecha i fasáda. Přesto ale nebyla rekonstrukce jednoduchá. „Město muselo opakovaně hledat dodavatele. Do soutěže se totiž nikdo nepřihlásil,“ sdělila mluvčí města Radmila Pokorná.

A přestože se tak finální termín opravy o několik měsíců posunul, nakonec se vše podařilo. Náklady na celkovou rekonstrukci se vyšplhaly na 10,5 milionu korun.

Ohodnoť článek

Foto novy-bor.cz

Štítky Nový Bor, školka, rekonstrukce, Jaromír Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školka v Novém Boru prošla rekonstrukcí. Stála přes deset milionů  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.