Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilá žena přebrala na svatbě a domů už se dostat nedokázala, našli ji na ulici

Svatba je samozřejmě vždy velká událost pro celou rodinu. A k nějakému tomu veselí patří i trocha toho alkoholu. Jenže všechno to chce brát s mírou. Jinak to totiž může dopadnout jako v tomto případě.

Pozornost obyvatel ulice Svatopluka Čecha upoutala v neděli nad ránem žena, která byla sice společensky, ale přesto vzhledem k počasí velmi spoře oděná a navíc byla evidentně opilá. „Na místo tak byla přivolána hlídka městské policie, která se od dezorientované ženy snažila zjistit příjmení a adresu,“ uvedla mluvčí policie Eva Vlastníková.

Jenže žena v šatech ze sebe nedokázala dostat jedině srozumitelné slovo. Strážníci se tak rozhodli vzít ženu na služebnu PČR, aby odhalili její totožnost. Pobyt na čerstvém vzduchu ženě zřejmě prospěl, protože po chvíli dokázala říct, jak se v České Lípě ocitla. „Žena sem přijela na svatbu, cestou na nádraží se ale ještě chtěla pobavit a pak zabloudila,“ komentovala Vlastníková.

Na to, jak přesně skončila v dané ulici, si žena nepamatovala. Naštěstí v teple služebny vyčkala žena na příjezd příbuzných, kteří ji odvezli domů.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky Českolipsko, svatba, strážníci, městská policie, Svatopluk Čech, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena přebrala na svatbě a domů už se dostat nedokázala, našli ji na ulici  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.