Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Matka odešla i s malou dcerou z domova, obě jsou v pořádku

Policisté pátrali po teprve sedmnáctileté Sáře B., která v sobotu odešla z domova v Mimoni i se svou šestnáctiměsíční dcerou Emílií. Dlouho se nevracela a nepodala o sobě žádnou zprávu. Obě pohřošované byly vypátrány 23. února v odpoledních hodinách. Vrátily se zpět v pořádku do místa trvalého bydliště.

Holčička je v péči babičky. „Při odchodu pohřešovaná pouze poprosila, aby jí matka půjčila telefon, aby si mohla poslat sms. Její matka jí tedy telefon půjčila a od té doby dceru ani vnučku neviděla,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Pohřešovaná měla u sebe pouze zmíněný mobil a kočárek, peníze nejspíš žádné. Opatření, která se v souvislosti s jejich vypátráním dosud realizovala, byla zatím neúspěšná. „V tuto chvíli žádáme o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce s její dcerou veřejnost. Pokud někdo dívku nebo kočárek s dítětem viděl, a ví, kde se nachází, ať kontaktuje tísňovou linku 158 nebo přímo policisty na kterékoliv policejní služebně,“ dodala mluvčí.

Popis pohřešovaných

Pohřešovaná Sára B. měla v době odchodu na sobě tmavou vestu, pod ní tmavou mikinu, tmavé legíny, pletenou zimní čelenku. Pohřešovaná dcera Emílie měla naposledy na sobě kytičkovanou modro-růžovou bundu s bílým kožíškem kolem límce kapuce a červenou čepici (kulich). Popis kočárku: čtyřkolový kočárek s šedou konstrukcí je hnědé látkové barvy, ve středu je světle žluté až béžové látkové barvy, odkládací spodní část na věci je hnědo béžové látkové barvy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Mimoň, domov, kočárek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka odešla i s malou dcerou z domova, obě jsou v pořádku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.