Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Konflikty v rodině vzaly do rukou tchyně. Vyřešit je chtěly rvačkou

K neshodám i těm rodinným by se mělo přistupovat s chladnou hlavou. Bohužel přesně tak to neřešila rodina z Českolipska. Záležitosti dvou rodin se slovně i fyzicky rozhodly řešit tchyně.

Samotné potyčce mezi tchyněmi předcházel spor jedné z nich se svou snachou. K první šarvátce došlo ještě mimo Českou Lípu, kdy se matka partnera pohádala se svou „snachou“, načež po malé strkanici omdlela a nechala se odvézt k lékaři do České Lípy,“ informovala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Právě po tomto incidentu se sešly tváří v tvář zástupkyně obou rodin v podobě tchyní. I tento spor neskončil jen slovním napadáním a došlo i na pár ran. „Pak kdosi z přítomných zavolal městskou policii. Pro strážníky to byla situace, kdy uklidňovali střídavě obě strany. Pikantní bylo, že to potřebovala jen jejich ženská část. Manželé obou tchyní byli celou dobu v klidu, sledovali, co se děje a nijak nezasahovali, ani když se jejich partnerky začínaly prát, komentovala Vlastníková.

Jen co strážníci dokázali rodiny uklidnit, dorazil mladý muž, kterému jeho tchyně okamžitě uštědřila pár ran a spoustu nadávek. Hlídka se tak pustila do uklidňování nanovo. Po poučení všech přítomných o tom, jak správně řešit konflikty zamířila hlídka za mladou ženou s dítětem přesvědčit se, zda je v pořádku.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky hádka, konflikt, Českolipsko, rodina, tchýně, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konflikty v rodině vzaly do rukou tchyně. Vyřešit je chtěly rvačkou  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.