Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilec usnul u stojanu na pumpě, strážníkům vynadal. Poslechl až manželku

S opilci mnohdy není snadné pořízení. To potvrzují i mnohaleté zkušenosti policistů a strážníků, včetně těch českolipských. Před pár dny se museli vypořádat s cizincem pod vlivem, který hned několikrát usnul na ulici.

Poprvé strážníky k opilci přivolala obsluha čerpací stanice. Muž totiž usnul u jednoho ze stojanů. „Byl problém ho vůbec probudit. Hned potom muž strážníkům vynadal ve své mateřštině,“ popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková

Hlídka chtěla u muže prokázat totožnost. Na to ale cizinec reagoval agresivně a pokusil se se strážníky porvat. Během chvilky tak skončil v poutech. „Jeho totožnost pak ověřili na obvodním oddělení Policie ČR, muž se strážníkům za své chování omluvil,“ informovala Vlastníková.

Tím ale celý incident neskončil. Ani ne za dvě hodiny se na strážníky obrátil svědek, který našel spícího muže pod vlivem nedaleko stadionu na Děčínské ulici. Opět k němu vyjela hlídka a opět ho jen stěží probouzela. Přesto se muž probral o něco rychleji než v prvních případě. „Na místo totiž dorazila jeho manželka, která ho odvedla. Manželce vůbec neodporoval,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky Českolipsko, městská policie, strážníci, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec usnul u stojanu na pumpě, strážníkům vynadal. Poslechl až manželku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.