Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž to tak přehnal s alkoholem, že nedokázal chodit. Strážníci museli zavolat jeho bývalé přítelkyni

Napil se tak, že nebyl schopen pohybu. Den boje za svobodu a demokracii oslavil muž na Českolipsku po svém. Domů mu museli pomoct strážníci i bývalá přítelkyně.

Sametovou revoluci oslavil po svém muž, který byl tak zmožen alkoholem, že se v ranních hodinách rozhodl setrvat už jen na jednom místě. Bohužel si ustlal v blízkosti benzínové čerpací stanice, kde se jeho rozhodnutí nesetkalo s pochopením u obsluhy,“ informovala policejní mluvčí Eva Vlastníková.

Na místo tak byla přivolána hlídka strážníků. Ti od opilce s velkou dávkou trpělivosti dokázali získat kontakt na jeho bývalou přítelkyni. „Ta ho uchránila před dalšími problémy, podotkla Vlastníková.

Žena následně strážníkům poděkovala. Velice bych chtěla poděkovat strážníkovi Pittnerovi, který dnes pomáhal mému bývalému příteli, který se v ranních hodinách zmrskal jako by nebylo žádné zítra a nemohl ani vstát, vzkázala žena strážníkům s tím, že právě strážník zřejmě muže zachránil před salvou nadávek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky Českolipsko, opilec, svátek, Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, okres Česká Lípa, Sametová revoluce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž to tak přehnal s alkoholem, že nedokázal chodit. Strážníci museli zavolat jeho bývalé přítelkyni  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.