Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté pátrají po jedenáctileté Vanese. Odjela za kamarádem a nevrátila se domů

Policisté na Českolipsku aktuálně pátrají po jedenáctileté Vanese Krnáčové. Ta odešla v pátek 28. ledna ze svého domova a doposud se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

Dívka odešla z domu v pátek v devět hodin večer. „Autobusem odjela za svým kamarádem do obce Julčín na Litoměřicku,“ informovala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Jedenáctiletá Vanesa je hubené postavy, měří 155 až 158 centimetrů, má plavé vlasy a hnědé oči. Z domova odešla v modrých riflích, bílé bundě a černé zimní čepici bez nápisu.

Od té doby se nikomu neozvala. V minulosti podle informací policie dívka podobně odešla, ale poté se v pořádku vrátila domů. Matka dívky oznámila pohřešování v sobotu večer na policejním oddělení v Doksech.

Policie v rámci pátrání provedla veškeré prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích i na místech možného výskytu. Nyní se obrací na veřejnost. „Veškeré informace k výskytu či pohybu hledané dívky sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158,“ vyzvala Šrýtrová.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Českolipsko, dívka, pátrání, pohřešování, okres Česká Lípa, okres Litoměřice, Julčín, Doksy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po jedenáctileté Vanese. Odjela za kamarádem a nevrátila se domů  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.