Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena nechala pár vteřin odemčené auto. Zloděj ji připravil o kabelku, pátrá po něm policie

Nechávat své auto neuzamčené se nevyplácí. A to ani tehdy, když jde jen o pár vteřin. Své o tom ví sedmapadesátiletá žena, které zloděj během chvilky ukradl z auta kabelku.

Žena zaparkovala své auto u českolipského supermarketu, pohodlně nakoupila a následně nákup uložila do kufru. Pak už jen stačilo vrátit vozík do boxu. A právě této krátké chvilky, kdy zůstalo auto nezamčené, využil kolemjdoucí zloděj. „Z neuzamčeného vozu odnesl její kabelku, kterou nechala na sedadle,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Žena tak záhy přišla o doklady, platební karty, hotovost a také mobilní telefon v hodnotě 15 tisíc korun. „Po vyhodnocení kamerových záznamů nelze vyloučit, že kabelka skončila v rukách neznámého muže, který se v blízkosti jejího auta zdržoval a věnoval mu svou zjevnou pozornost,“ komentovala Baláková.

Policie se tak v souvislosti s tímto případem, ke kterému došlo na parkovišti obchodního řetězce Lidl v pondělí 31. ledna, obrací na veřejnost. „Pokud nám někdo může pomoci s objasněním této krádeže, uvítáme všechny související informace na naší bezplatné lince 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Českolipsko, krádež, zloděj, kabelka, Lidl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena nechala pár vteřin odemčené auto. Zloděj ji připravil o kabelku, pátrá po něm policie  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.