Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

U Dubé na Českolipsku zemřel 73letý muž, převrátil se s ním traktor

U Dubé na Českolipsku zemřel dnes odpoledne třiasedmdesátiletý muž, převrátil se s ním traktor, řekla krajská policejní mluvčí Jana Světlá. Nehoda se podle mluvčí stala v obtížně přístupném terénu u části Sušice. Na místě zasahovala záchranná služba, muž ale svým zraněním podlehl.

Nehoda se stala na lesní cestě nedaleko osady Dřevčice krátce před 11:00. "Muž jel s traktorem s přívěsem, na němž převážel náklad. Při sjíždění nezpevněné cesty se traktor i přívěs převrátily vpravo a řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl," doplnila českolipská mluvčí Ivana Baláková.

Podle mluvčího zdravotnické záchranné služby Michaela Georgieva se záchranáři několik desítek minut snažili muže resuscitovat. „Neúspěšně, muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl," dodal Georgiev.

Na Českolipsku to dnes byla druhá nehoda traktoru. Odpoledne se u Stružnice srazil na přejezdu jiný traktor s vlakem, tato nehoda se obešla bez zranění.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Dubé na Českolipsku zemřel 73letý muž, převrátil se s ním traktor  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.