Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ignoroval zákazy a zřejmě si myslel, že trestu unikne. Přepočítal se

Zkoušet trpělivost policistů se rozhodně nevyplácí. Přesvědčil se o tom i jednapadesátiletý muž z Českolipska, který ignoroval zákazy řízení. Z auta putoval rovnou do cely.

Muž si zahrával s ohněm v posledních dnech, když navzdory platnému zákazu řízení i nadále jezdil bez omezení svým autem. Třikrát ho ovšem přistihli za volantem jeho Peugeotu policisté, a to ve dnech 19., 26. a 28. listopadu.

V úterý 28. listopadu jsme ho proto rovnou z místa kontroly v České Lípě eskortovali do policejní cely.  Ještě téhož dne jsme mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a z něj se před soudem zodpovídal už ve středu 29. listopadu,“ popsala mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Soudce ho za jeho listopadové jízdy potrestal osmiměsíčním trestem odnětí svobody s podmíněným odkladem na osmnáct měsíců. S jeho návyky je ale vysoce pravděpodobné, že ve vězení stejně brzy skončí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky zákaz, porušení, policie, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ignoroval zákazy a zřejmě si myslel, že trestu unikne. Přepočítal se  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.