Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Přijďte na dnešní debatu s lídry jabloneckých kandidátek

V Klubu Na Rampě se dnes můžete potkat s představiteli kandidujících stran z Jablonce nad Nisou. Můžete s nimi před nadcházejícími volbami debatovat na jakékoli téma. Diskuze vám může pomoci rozhodnout se, pokud stále váháte, komu vhodíte hlasovací lístek do urny.

Akce Na vlastní uši se v Jablonci nekoná poprvé. A jelikož o možnost diskutovat s politiky byl i v minulosti velký zájem, nechybí ani před letošními komunálními volbami.

Od 17 hodin se tak dnes můžete setkat s většinou lídrů místních kandidujících stran a koalic. Mezi zastoupenými stranami tak bude například Milan Kroupa za ANO, Jan Polák za Piráty nebo Petr Vobořil za stranu Starostové pro Liberecký kraj. Svou účast přislíbil i hejtam kraje Martin Půta. Všichni lídři nejprve odprezentují hlavní cíl svého volebního programu a následně budou diskutovat se širokou veřejností.

Foto Jan Luxík

Štítky volby, debata, diskuze, na vlastní uši, Klub Na Rampě, Jablonec, Jablonec nad Nisou, Milan Kroupa, ANO 2011, Česká pirátská strana, Martin Půta, Starostové a nezávislí, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte na dnešní debatu s lídry jabloneckých kandidátek  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.