Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ujel z místa nehody a věděl proč, v krvi měl totiž téměř dvě promile

Přestože při způsobení nehody by měl řidič na místě zastavit, muž, který seděl za volantem vozidla značky Audi, se rozhodl z místa nehody ujet. Přesto ho po pár minutách ho ale zastavila hlídka policie.

Řidič narazil do auta značky Fabia v ulici u Stadionu v Jablonci kolem třetí hodiny ranní. Řidička Fabie se právě snažila odbočit na hlavní silnici, když do ní zezadu nabouralo auto. 

Muž se ale nezachoval, jak měl, a z místa ujel. Jen o několik minut později ho ovšem zastavila policejní hlídka a tím pro něj řízení skončilo. „U řidiče byla provedena dechová zkouška, která prokázala přítomnost alkoholu ve výši 1,64 promile. Následně se muž podrobil dalšímu vyšetření a odběru krve,“ popsala incident Dagmar Sochorová.

Nejenže podnapilý řidič způsobil škodu přes třicet tisíc, ale také tím přišel o svůj řidičský průkaz, který mu na místě hlídka zadržela. Případ šetří policisté z Dopravního inspektorátu.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, ujíždění, nehoda, Jablonec, Audi, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ujel z místa nehody a věděl proč, v krvi měl totiž téměř dvě promile  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.