Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Jablonce se vrací Mezinárodní festival outdoorových filmů

Oblíbený Mezinárodní festival outdoorových filmů láká sportovce, milovníky extrémů, přírody a všechny, kteří mají v sobě alespoň kousek dobrodružné povahy.

Putovní přehlídka snímků má v Jablonci již svou tradici a pravidelně se koná v klubu Na Rampě. Ve filmech zpravidla nechybí adrenalin, ale není v nich nouze ani o zábavu nebo krásné záběry. Autory jsou jak profesionální filmaři, tak naprostí amatéři, kteří se však dostali na místa, kam si běžní lidé netroufnou. 

Filmy sedmnáctého ročníku festivalu je možné letos vidět na více než šedesáti místech po celé republice. V Jablonci odstartuje promítání již zítra a potrvá do čtvrtka. Promítání začíná vždy v 19 hodin. První večer vás zavede na Kamčatku nebo mezi cyklisty, druhý večer zavítáte mezi slovenské horolezce a poslední den nabídne ukázku hned několik snímků. Ty zachycují například krásu švýcarské přírody, paraglidový přelet Himalájí nebo nádhery národního parku Quirimbas.

V Liberci proběhne festival v kině Varšava od 7. do 9. listopadu 

Foto pixabay.com

Štítky festival, outdoorové filmy, sport, adrenalin, promítání, Klub Na Rampě, film, Jablonec, Kamčatka, příroda, Varšava, Himálaj, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Jablonce se vrací Mezinárodní festival outdoorových filmů  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.