Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Volkswagen naboural do stromu, zranili se tři lidé

Osobní automobil projížděl Smržovkou po Hlavní ulici směrem na Tanvald, tam už bohužel nedojel. Řidič se dostatečně nevěnoval sledování silnice a jízda skončila nárazem do stromu.

Nepozornost znovu na scéně. Tentokrát údajně řidič osobního automobilu značky Volkswagen údajně sledoval tachometr a kontroloval, zda má zapnutá světla. Sledování vozovky se tak nevěnoval sotva pár sekund, behět těch ovšem stihl nabourat do stromu. 

„Řidič vyjel vpravo mimo silnici, kde se čelně střetl se stromem. Při nehodě utrpěly zranění tři osoby,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Naštěstí zranění muže za volantem, jeho spolujezdkyně, ani další nezletilé pasažérky nebyla nijak vážná.

„Doba léčení byla odhadnuta přibližně na jeden týden,“ dodala mluvčí. Dechová zkouška byla negativní. Při nárazu vznikla škoda okolo 30 000 korun. Případ šetří policisté z Jablonce nad Nisou.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, Smržovka, strom, Volkswagen, Tanvald, Jablonec nad Nisou

Volkswagen naboural do stromu, zranili se tři lidé  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.