Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na bouřlivé fanoušky Slavie si v Jablonci počíhá policie

Dnes proti jabloneckým fotbalistům nastoupí pražský tým SK Slavia. Do ulic kromě fanoušků a příznivců fotbalu vyrazí i desítky policistů.

Jelikož policisté vyhodnotili dnešní utkání, které začne v šest hodin, jako rizikové, budou dohlížet na klidný průběh zápasu i chování fanoušků po jeho ukončení. „Vzhledem ke zkušenostem a dostupným informacím očekáváme, že by mohlo dojít k narušení veřejného pořádku některými fanoušky,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

O zajištění bezpečnosti se postarají zástupci pořádkové a dopravní policie i členové Antikonfliktního týmu Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. „V souvislosti se zápasem bychom rádi upozornili na dočasnou úpravu dopravního značení v ulicích U Stadionu a Vrkoslavická,“ řekla Sochorová.

Policisté zároveň apelují na všechny řidiče, kteří na zápas míří svým vozidlem, aby auty parkovali pouze na místech k tomu určených a věnovali pozornost dopravnímu značení. Jelikož mnoho návštěvníků stadionu nechává svá auta zaparkovaná před obchodním centrem Kaufland, bude po konci utkání otevřen i nouzový výjezd do ulice Masná. „Toto opatření by mělo zabránit vzniku větších kolo na ulici Turnovská,“ dodala mluvčí.

Foto Petr Jestřáb

Štítky Slavia, Jablonec, fotbal, fanoušci, policie, SK Slavia Praha, FK Baumit Jablonec, Kaufland, Liberecký kraj

Na bouřlivé fanoušky Slavie si v Jablonci počíhá policie  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.