Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj vykradl auto v centru Jablonce, škoda přesáhla sto tisíc

Zloděj si vyhlédl Jeep Grand Cherokee VH, který byl mezi svátky zaparkovaný v ulici Budovatelů v centru Jablonce nad Nisou. Způsobil škodu ve výši 108 tisíc korun.

Pachatel si přišel nejen na cenné věci, ale také majiteli vůz značně poškodil. „Při vloupání do vozu poškodil zloděj zámek, ve dveřích u řidiče vytvořil nepravidelný otvor a navíc rozbil skleněnou výplň dveří,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Škoda, kterou jen svým vniknutím neznámý zloděj způsobil, přesáhla hranici 55 000 korun. 

Dotyčný navíc neodešel s prázdnou. „Z vozu si odnesl vestavěné rádio s navigací a dotykovým displejem v hodnotě padesát tisíc korun a ze zavazadlového prostoru odcizil elektronickou vrtačku v hodnotě dva tisíce korun,“ dodala mluvčí. Případem se zabývají jablonečtí policisté. Pokud se jim podaří viníka vypátrat, hrozí mu za trestné činy krádež a poškození cizí věci až dvouletý trest.

Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, krádež, vloupání, Budovatelů, Jablonec, Jablonec nad Nisou, Jeep Grand Cherokee

Zloděj vykradl auto v centru Jablonce, škoda přesáhla sto tisíc  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.