Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič u Kauflandu naboural jiné auto a ujel. Zachytily ho kamery

Policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo 20. března po osmé hodině ráno u jabloneckého Kauflandu. Řidič auta SUV tam naboural jiný vůz, jenže místo aby zastavil a nehodu řešil, tak ujel. Odjíždějící auto je vidět na fotografiích, které policie zveřejnila.

„Dosud nezjištěný řidič s přesně neustanoveným vozidlem SUV pravděpodobně značky Hyundai nebo Ford, vínové nebo tmavě červené barvy při couvání poškodil zaparkované vozidlo Ford Mondeo a z místa události odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Podle ní tak způsobil škodu pět tisíc korun.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . 

„Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče s dosud přesně neustanoveným vozidlem, který z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil zákonné povinnosti,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Kaufland, nehoda, jablonec, policie, Ford Motor Company, Hyundai, Ford Mondeo, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u Kauflandu naboural jiné auto a ujel. Zachytily ho kamery  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.