Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Podhorská se částečně uzavřela. Důvodem je havárie plynu

K již stávajícím dopravním omezením se v Jablonci od dnešního dne přidala částečná uzavírka ulice Podhorská kvůli havárii plynového vedení.

Uzavírka u křižovatky s ulicí SNP nedaleko rekonstruované Střední školy řemesel a služeb by dle předpokladů měla trvat čtrnáct. Novináře o tom dnes informovala mluvčí jablonecké radnice Jana Fričová. „Pracuje se hlavně v chodníku a v pravém jízdním pruhu ve směru od centra města,“ komentovala Fričová.

Řidiči v tomto směru tak musí využít objízdnou trasu ulicí Jarní. „Ve směru do centra je průjezd ulicí Podhorskou beze změny,“ řekla mluvčí s tím, že veřejnost by měla dbát aktuálního dopravního značení.

Kromě této havárie komplikují v současné chvíli průjezd Jabloncem stavební práce v ulici Palackého nebo oprava mostu ve Vodní. Ještě letos také dojde na částečné uzavření ulice Kokonínská, kde od 20. září budou šest dní probíhat výkopové práce pro stavbu kanalizační přípojky. „Do 15. října bude úplně uzavřena ulice Jasanová od křižovatky s ulicí Rychnovská po č.p.140 a ulice Srnčí stezka od křižovatky s ulicí Jasanová po křižovatku s ulicí Na Svahu,“ dodala Fričová s tím, důvodem je rekonstrukce kanalizace.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto čtenář Drbny

Štítky Jablonec, Podhorská, křižovatka, havárie, Střední škola řemesel a služeb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podhorská se částečně uzavřela. Důvodem je havárie plynu  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.