Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neznámý řidič se střetl na přechodu s chodcem a ujel. Policie hledá svědky

Jablonečtí policisté pátrají po neznámém řidiči, který v ulici Pasířská v Jablonci nad Nisou srazil chodce a následně z místa ujel.

K nehodě došlo ve středu 13. října před osmou hodinou ranní poblíž základní školy. „Došlo zde ke střetu zatím nezjištěného osobního vozidla s chodcem,“ informovala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová. Neznámý řidič se střetl s chodcem, který přecházel po vyznačeném přechodu ve směru od autobusové zastávky k budově základní školy.

„Při střetu utrpěl chodce lehké zranění,“ komentovala Šrýtrová. Řidič, po kterém policisté nyní pátrají, z místa ujel a neučinil tak opatření, která mu ukládá zákon. Policie hledá také případné svědky.

Ti se mohou ozvat prostřednictvím linky 158 nebo zavolat přímo na Dopravní inspektorát v Jablonci nad Nisou a to na čísle 974 474 254 nebo 974 466 250. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky nehoda, policie, Jablonec, svědci, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič se střetl na přechodu s chodcem a ujel. Policie hledá svědky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.