Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do Liberecké ulice v Jablonci se ve středu vrátí řidiči, na finální vrstvu si počkají do jara

Ve středu 1. prosince se opět plně zprůjezdní ulice Liberecká v Jablonci. Komunikace byla uzavřena od září kvůli rekonstrukci sítí.

Rekonstrukce kanalizace, vodovodu i plynovodu se týkala úseku od městského divadla po křižovatku s ulicí Průmyslová. „Sem se posunula stavba dešťové kanalizace a opravy dalších sítí v okamžiku, kdy se pro automobilový provoz otevřela křižovatka ulic Poštovní, Komenského, Opletalova a Liberecká,“ informoval náměstek primátora Petr Roubíček.

Přestože práce končí, na finální vrstvu si budou muset řidiči počkat do jara.  „Během zimy stavba vyzraje, pokud se objeví nějaké vady vzniklé tím, že se pracovalo až v hloubce pěti metrů, bude jednodušší je rychle opravit ještě před položením finálního povrchu na jaře,“ uvedl Pavel Sluka z jabloneckého magistrátu. V souvislosti s dokončením oprav se do ulice Liberecká vrátí autobusy a obnoví se také zastávka Divadlo. Do původních tras se tak po deseti měsících vrátí linky č. 1,3, 105, 112, 115, 116 a 133.

Příští rok budou práce pokračovat v ulici Průmyslová v úseku od křižovatky s Libereckou po křižovatku s ulicí 28. října. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Jablonec

Štítky Liberecký, Jablonec, liberecká, doprava, silnice, oprava, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberecké ulice v Jablonci se ve středu vrátí řidiči, na finální vrstvu si počkají do jara  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.