Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Neovladatelná chuť na čokoládu přivede výtečníka možná i do vězení

Jestli je hnala neovladatelná chuť na čokoládu se můžeme jen domnívat, ovšem krádež devětatřiceti čokolád nebývá úplně na denním pořádku. Přesto se před pár dny přihodila v prodejně v Jablonci, kde se s tímto lupem snažili odejít dva výtečníci.

V uplynulých dnech už jablonečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili sedmadvacetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu krádež, kterého se dopustil v pátek 22. září. Tehdy krátce před polednem společně se třiačtyřicetiletým komplicem v jedné z prodejen v centru Jablonce nad Nisou ukradli 39 kusů čokolád Milka v celkové hodnotě za téměř tři tisíce korun. Čokolády si naskládali do batohu a prošli kolem pokladen bez zaplacení, ovšem byli přistiženi pracovníkem ostrahy prodejny.

Jednání staršího muže bylo kvalifikováno jako přestupek. Podezřelému mladšímu muži ovšem za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, a to vzhledem ke skutečnosti, že byl v uplynulých třech letech za takový čin již pravomocně odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Jablonci nad Nisou,“ doplnila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, čokoláda, vězení, policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neovladatelná chuť na čokoládu přivede výtečníka možná i do vězení  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.