Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zpestřete si konec roku Silvestrovským během pro lidi i pejsky

Na Vánoce jsme si všichni nacpali bříška a možná by bylo fajn s tím něco udělat. Než se vrhneme na oslavy příchodu Nového roku a jednohubky, můžeme si poslední den v roce zpříjemnit Silvestrovským během v Lidových sadech.

S klidem proběhnout nebo běžet s větrem o závod, jak Silvestrovksý běh pojmete, to je jen na vás. Příjemná každoroční akce v přátelské atmosféře zakončí i letošní rok. Na start se mohou postavit hobby běžci i profíci, muži, ženy, ale i děti a vítaní jsou i canicrossaři.

Trasa měří 5 kilometrů (pro juniory je délka poloviční) a vede lesními cestami. „Jak bývá na našich závodech zvykem, připravili jsme pro všechny účastníky pamětní dřevěné medaile, které obdrží v cíli,“ uvedl organizátor Jan Stryal

Start běžců se psem je v 10:50, samostatných běžců o deset minut později. Registrovat se za zvýhodněnou cenu 150 korun můžete do zítřka, na místě pak za startovné zaplatíte 200 korun. Bližší info naleznete na facebookové události ZDE.

Foto Silvestrovský běh

Štítky silvestr, běh, lidové sady, liberec, canicross, Vánoce

Zpestřete si konec roku Silvestrovským během pro lidi i pejsky  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.