Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Informace z dopravy: Nehoda autobusu, oprava děr na průtahu Libercem i srážka se sanitkou

, aktualizováno 15. ledna 2019, 19:58

Přinášíme vám aktuální přehled událostí na silnicích v Libereckém kraji. Situaci komplikuje na mnoha místech sněžení i vítr, navíc na mnoha místech hrozí ledovka.

7:21

Již včera ve večerních hodinách uvízl tirák na silnici mezi Držkovem a obcí Jílové u Držkova. I nadále ale vůz tvoří překážku na silnici, proto projíždějte opatrně.

8:40

V Janově nad Nisou se srazil autobus s osobním autmobilem. Nehoda se obešla bez zranění, na místě zasahuje policie.

9:12

Pozor byste měli dát při průjezdu Libercem po silnici první třídy č. 35. Probíhají zde totiž práce na silnici v podobě oprav výtluků. 

9:15

V Ohrazenicích v ulici Nádražní se střetl nákladní vůz s dvěma osobáky. Naštěstí i tato dopravní nehoda si nevyžádala žádné zranění. Místem ovšem projíždějte se zvýšenou opatrností

9:21

Plyn uberte i mezi Raspenavou a Oldřichovem v Hájích. Ve směru na Oldřichov zde totiž uvízl nákladní automobil, který zablokoval celý jeden pruh. 

9:42

K další nehodě došlo v katastru obce Bílý Potok u pošty. Zde se srazilo vozidlo Zdravotnické záchranné služby s osobním automobilem. Případ, ve kterém nedošlo ke zranění, vyšetřují policisté. Místem projedete, ale opět doporučujeme snížit rychlost.

9:59

Dva osobáky se srazily před malou chvilkou na Malém náměstí v Liberci. Přestože jeden pruh je uzavřen, místem projedete. Naštěstí ani zde nebyla potřeba pomoc záchranářů. 

10:21

Na okraji obce Bílá (u zemědělského podniku) u Hodkovic nad Mohelkou se střetl traktor s osobním automobilem. Opět bez zranění.

10:59

K další nehodě došlo dnes dopoledne v Tanvaldu v ulici Údolí Kamenice. Tentokrát šlo o nákladní automobil a osobák.

12:28

Na cestě z Podspálova do Dolního Bozkova havarovalo auto, které sjelo ze srázu do řeky. Na místo vyjely jednotky hasičů i policie. Naštěstí ani zde dle informací nebyl nikdo zraněn.

17:39

Ulice Rákosová, která spojuje Raspenavu s Mníškem je do odvolání neprůjezdná pro těžká vozidla s váhou nad šest tun.

18:01

Mezi Hodkovicemi nad Mohelkou a Rádelským Mlýnek havarovala na silnici první třídy hned tři vozidla. Tentokrát se nehoda bohužel bez zranění neobešla a na místě tak zasahují nejen policisté, ale i zdravotnická záchranná služba. Doprava je v místě zúžena do jednoho pruhu.

18:46

Průjezd silnicí číslo 16 mezi obcemi Horka u Staré Paky a Čistá u Horek komplikuje kamion, který se zasekl na ledovce. Vozidlo zasahuje do obou pruhů, proto místem projíždějte opravdu opatrně.

19:58

V Semilech v ulici Komenského náměstí naboural osobní automobil do zdi domu. Naštěstí vyvázl řidič bez zranění.

 

Foto Čtenář Drbny

Štítky krimi, nehoda, doprava, sníh, silnice, Liberec, úraz, Liberecký kraj, automobil, Raspenava, Jílové, Janov nad Nisou, Držkov, Hodkovice nad Mohelkou

Informace z dopravy: Nehoda autobusu, oprava děr na průtahu Libercem i srážka se sanitkou  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.