Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Fügnerka v hledáčku policistů, třicet z nich dohlíželo na dodržování zákonů

Dopravní terminál ve Fügnerově ulici a jeho blízké okolí leží poslední týdny v žaludku politikům i policistům. Ti se na konci minulého týdne právě na tuto oblast zaměřili a při hlídkové činnosti objevili nejednu protiprávní činnost.

Při hlídkové činnosti se policisté zaměřili na odhalování trestné činnosti. „Za celou dobu zkontrolovali strážci zákona na pět desítek osob a na místě uložili osm příkazů,“ zhodnotil akci mluvčí policie Vojtěch Robovský. Nejčastějšími prohřešky bylo porušení veřejného pořádku a neoprávněné přechovávání návykových látek.

Vedle konzumentů návykových látek objevili strážníci i několik dealerů. „Mimo jiné policisté zadrželi i čtyři osoby, které jsou nyní podezřelé z distribuce omamných a psychotropních látek,“ komentoval Robovský. K vážnému porušení veřejného pořádku ani k újmě na zdraví ale naštěstí během celé hlídkové činnosti nedošlo.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, Fügnerova, policie, drogy

Fügnerka v hledáčku policistů, třicet z nich dohlíželo na dodržování zákonů  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.