Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Úklid odpadků a vzhled města? To leží na srdci i libereckým seniorům

Seniorům není budoucnost ani rozvoj Liberce lhostejný. To prokázalo i pravidelné setkání Rady starších z Komunitního centra Kontakt s náměstkem primátora Ivanem Langrem. Dotazy senioři opravdu nešetřili.

Zajímali se o celou řadu lokalit v Liberci. Jak je vidět, liberečtí senioři sledují velmi dobře aktuální dění. Došlo tak na témata týkající se například Kavárny Pošta, amfiteátru v Lidových sadech ale například i rekonstrukce Liebiegova paláce. Právě zde by v budoucnu mělo centrum Kontakt mít své zázemí.

Senioři mají díky těmto setkáním možnost vyjádřit své prosby, nápady a podněty a náměstek primátora Ivan Langr je následně předává kompetentním osobám. „Tato setkání probíhají již pět let. Snažíme se dát prostor i těm, na které máme tendenci někdy zapomínat,“ informoval Langr. Veškeré podněty následně putují k příslušným odborům. „Jednotlivé podněty rozděluji mezi odbory s prosbou o realizaci,“ komentoval náměstek s tím, že samozřejmě ne vždy jim může město vyhovět.

Foto Liberec

Štítky Liberec, senioři, Ivan Langr

Úklid odpadků a vzhled města? To leží na srdci i libereckým seniorům  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.