Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Charity bazar by Denisa Pfauserová a Jiří Mádl. Hvězdy otevřely své šatníky pro dobrou věc

PR článek

Už ve čtvrtek 12. září 2019 se koná charity day v Organze. Patronem charitativního bazaru je herec Jiří Mádl a výtěžek bude věnován organizaci Letní dům, která pomáhá dětem z dětských domovů a Spolku Matyáš podporujícímu rodiny s dětmi se vzácnými onemocněními nejčastěji s metabolickými.

A co si pro Vás organizátoři akce herečka Denisa Pfauserová a Vladimír Wünsch připravili?  Budete si moci zakoupit módní kousky hvězd, které se rozhodly podpořit charity day a věnovaly ze svých šatníků oblečení, doplňky, kosmetiku a mnoho dalšího.

 Na akci můžete dorazit od 12:00 hodin do 20:00 hodin.

Do bazaru přispěl patron Jiří Mádl a k němu se připojila Monika Bagárová, Klára Issová, Eva Decastelo, Miss Lucie Kovandová, Denisa Nesvačilová, Milan Peroutka, Bára Janová, Tereza Vítů, Tomáš Dastlík, Ivana Korolová a další.

Po celou dobu si budete moci akci zpříjemnit jídlem a drinky a o atmosféru se postará DJ Sanny & DJ Andrew, kteří roztočí svoje vinyly a pobaví Vás kouzelník Magic Lepic.

Přijďte podpořit charity bazar a užít si společně s námi den v Organze.

Tisková zpráva

Štítky Organza, Charity bazar, Jiří Mádl, liberec, bazar, Denisa Pfauserová, charita, Letní dům, Monika Bagárová, Klára Issová, Eva Decastelo, Lucie Kovandová, Denisa Nesvačilová, Milan Peroutka, Tereza Vítů

Charity bazar by Denisa Pfauserová a Jiří Mádl. Hvězdy otevřely své šatníky pro dobrou věc  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.