Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidiči mezi Machnínem a Stráží nad Nisou jezdí po novém povrchu

Nově se lépe pojede řidičům mezi Libercem, Machnínem a Stráží nad Nisou. Kraj zde totiž dokončil opravu silnice III. třídy. Nyní se připravuje na rekonstrukce v příštím roce.

Rekonstrukce silnice v Machníně navazovala na opravu povrchů v ulici Hradecká. „V rámci rekonstrukce došlo i na vyčištění a zatrubnění příkopů. Oprav se dočkaly i propustky nebo dopravní značení,“ sdělil náměstek hejtmana Jan Sviták. Zároveň byly upraveny sjezdy a vjezdy z okolních komunikací ve Stráži - Svárově a libereckých ulicích Rynoltická a Stará.

Vedle toho se kraj zaměřil i na zpřehlednění křižovatky. Tato silnice ale není jediná, která se dočkala oprav. Dalším nově zrekonstruovaným úsekem je silnice III. třídy v Zákupech - Kamenici. „Provedli jsme údržbu zpevněného asfaltového povrchu a opravili sjezdy i vjezdy,“ dodal Sviták.

V nejbližší době chce kraj vyhlásit soutěž na zhotovitele rekonstrukce silnice mezi Mimoní a Ralskem. „Původně jsme plánovali zahájit opravu tohoto úseku již v tomto roce, ale nenašli jsme vhodnou firmu,“ komentoval mluvčí kraje Filip Trdla.

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky Machnín, silnice, povrch, doprava, Stráž nad Nisou, Liberec XXXIII-Machnín, oprava, rekonstrukce, Liberec, Jan Sviták, Svárov, Zákupy, Mimoň

Řidiči mezi Machnínem a Stráží nad Nisou jezdí po novém povrchu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.