Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Futsalisté nestačili na nováčka z Budějovic. Z jihu Čech vezou prohru 2:5

Po týdenní repre pauze se opět rozběhla nejvyšší futsalová soutěž. Liberecký Zlej Sen odcestoval v neděli do Českých Budějovic, kde se utkal s nováčkem Varta futsal ligy.

Dle předpokladů se hrál vyrovnaný zápas po celých 40 minut. Úvod patřil hostujícím hráčům, kdy si počínal v souboji s brankářem důrazněji Janáček, který otevřel skóre.

Následně šance měli jak domácí, tak hosté, kteří mizerně řešili především přečíslení na polovině soupeře. V závěru první dvacetiminutovky zbytečně fauloval Šorsák s Vrabcem a domácí Radouch oba desetimetrové kopy uklidil. Poločas tak skončil 3:1 pro domácí.

Ve druhém dějství se hra Liberce zvedla. Drželi balon více na svých sálovkách, z čehož vyústilo snížení Benka, kterému míč přistrčil kapitán Bína. Ten se objevil na hřišti po dvouměsíčních zdravotních problémech.

Přes snahu vyrovnat skóre se podařilo naopak jihočechům proměnit dva brejky, na které Liberečtí už zareagoval nedokázali a to i přes poměrně slušně sehranou power-play.

Jako rozhodujícím faktorem se nakonec ukázaly desetimetrové kopy, nedisciplinovanost hostů, špatné řešení přečíslení a také ochota českobudějovických si pro faul dojít. V tomto směru vynikal domácí kapitán Pouzar.

PCO Dynamo České Budějovice x FTZS Liberec – 5:2 (3:1)

Branky: Benek, Janáček

Sestava FTZS Liberec: Vogt, Dlask – Vrabec, Bína P. (K), Bína M., Šorsák, Baláž – Benek, Janáček, Rumler, Daněk, Novotný V.

Autoři | Foto Zlej Sen

Štítky zlej sen, futsal, liberec, SK Dynamo České Budějovice, Česko, FC Slovan Liberec

Futsalisté nestačili na nováčka z Budějovic. Z jihu Čech vezou prohru 2:5  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.