Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na příjezdu od Jablonce havarovalo deset aut. Nájezd na průtah byl v obou směrech uzavřený

Na namrzlých silnicích se dnes ráno v Liberci bouralo. Nejhorší byla situace na průtahu městem ve směru od Jablonce do Liberce, kde se v blízkosti nájezdu na silnici 35 krátce po páté hodině srazilo nejméně deset aut. Silnici se povedlo zprovoznit až po šesti hodinách.

Výjezd ze silnice 14 na silnici 35 byl uzavřený v obou směrech, informovala o tom policie. Kromě řetězové nehody byla další nehoda v druhém směru nedaleko sjezdu na Rochlice, kde se srazila další tři auta. Policisté dopravu odkláněli po objízdných trasách.

Dvě auta havarovala také na silnici 35 z Liberce na Turnov nedaleko Jeřmanic. K automobilu, který havaroval do stromu vyjížděli policisté do Kamenického Šenova. Dvě auta havarovala také na silnici 14 před sjezdem do Zeleného Údolí. Nehody jsou zatím bez zraněných. „Řidiči by ale měli být opatrní, silnice jsou namrzlé," řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Teploty v Libereckém kraji se pohybují od minus jednoho do minus šesti stupňů. Převládá jasno a bezvětří. Silnice jsou většinou holé a suché, místy může být mlhavo, a vlhkost na vozovkách namrzá. Pozor by si měli dát řidiči hlavně na mostech, kde se může tvořit náledí. Přes den by se podle meteorologů měla situace zlepšit, teploty mají vystoupat až ke čtyřem stupňům nad nulou.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Renča Koukalová

Štítky policie, nehody, námraza, průtah, silnice, Jablonec, Liberec, Policie České republiky, Liberec VI-Rochlice, Turnov, Jeřmanice, Kamenický Šenov, Zelené údolí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na příjezdu od Jablonce havarovalo deset aut. Nájezd na průtah byl v obou směrech uzavřený  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.