Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Egypťan Shreif Hassan vlastní Pyramida Kebab. Přečtěte si příběh muže, který uspěl v cizí zemi

PR článek

Pochází z Káhiry a už ve dvanácti letech musel začít pracovat, aby uživil sebe a své sourozence. Shreif Hassan v Egyptě poznal svou dnes už bývalou ženu, se kterou má dceru Lailu. Přestěhoval se s ní do Česka a v Hrádku rozjel rychlé občerstvení s kebabem a pizzou. Teď už si na jeho jídle mohou pochutnat i Liberečáci na Soukenném náměstí a také v Chrastavě. Shreif popsal Liberecké Drbně celý svůj příběh.

Narodil jsem se do chudší rodiny v Egyptě ve městě Káhira. Jsem z mnoha sourozenců a jako nejstarší z nich jsem měl vždy potřebu je ochraňovat. Mým největším snem bylo, a stále je, postarat se o svou rodinu a zabezpečit ji, jak nejlíp umím.

Pyramida Kebab funguje v Hrádku, Chrastavě a v Liberci na Soukenném náměstí v budově bývalé trafiky. Chystá se také otevření pobočky v Jablonci nad Nisou.

V životě, ve kterém jsem vyrůstal, jsem byl nucen začít pracovat už ve dvanácti letech. Přivydělával jsem si například na benzínkách mytím aut. Navíc politická situace v Egyptě, která převládala, neprospívala vůbec nikomu a ničemu.

Jako dospělý jsem poznal v Egyptě Češku, která tam byla shodou náhod na dovolené. Po nějaké době seznamování jsme si padli do oka a dali se tak dohromady. Po společném soužití netrvalo manželství moc dlouho, vzhledem k odlišným osobnostem. Nicméně náš rozchod proběhl s úctou a respektem. S bývalou ženou nás spojuje naše úžasná dcera Laila Hassan, které je nyní 7 let.

V Česku jsem od roku 2012 a už od samého začátku jsem měl velmi zvláštní, ale silný pocit, že v této zemi dokážu uspět. Po nějaké době jsem na internetu vyhledával prostory ve městech s nízkým nájmem a bez konkurence. Konečné rozhodování bylo mezi Hrádkem nad Nisou a Lysou nad Labem. Nakonec jsem se rozhodl, že zrealizuji svou vizi v Hrádku nad Nisou. Chtěl jsem být na blízku své dceři, abych ji mohl co možná nejvíce navštěvovat.

Práce sedm dní v týdnu

První rok jsem nezažil absolutně žádnou dovolenou. Pracoval jsem každý den od rána do večera, sedm dní v týdnu. Nešlo pouze o peníze, ale i o kvalitu mé práce a o budování dobré pověsti Pyramida Kebab. Měl jsem obrovské štěstí, že mě Hrádečáci přijali s velkým srdcem. Díky nim jsem začal mít v Hrádku pocit, jako bych byl doma. A to je jedna z nejdůležitějších věcí, která měla na můj život velký vliv.

Na úspěchu Pyramidy Kebabu se podílí celý Hrádek a jeho skvělí lidé, kteří mě neustále navštěvují i na pobočkách Pyramidy Kebab v Chrastavě a v Liberci. V Hrádku bydlím a trávím tam nejvíce svého času. Proto není náhoda, že svou lásku jsem poznal právě tam.

Nebyl by to život, kdyby nepřišly i těžké životní chvíle. Když už přišly, tak opravdu velmi těžké chvíle, na kterých se podíleli především lidé, kteří zneužili mé dobrosrdečnosti a především důvěry k nim. Pyramida kebab mohla v tuto chvíli být mnohem rozrostlejší, ale také tak mohla i skončit, kdybych o ni nebojoval a neudržel ji. K mým posledním slovům bych chtěl vyjádřit obrovský vděk za lidi, kteří mě podporují. Získal jsem v Česku a hlavně v Hrádku spoustu přátel. Vážím si každého z nich.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Shreif Hassan, pyramida kebab, Hrádek nad Nisou, Liberec, Chrastava, kebab, pizza, Egypt, Česko, Káhira, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sandra Pavlíčková

Jo jasný, ale že nám v Chrastavě dělá problémy. Pokřikuješ na nas, sproste vyhrožuješ, ze nas zabijee začal si kebabem... ale jelikož naše pizzerie, začla být oblíbená.. tak si otevřel také pizzerii, a začal nam dělat naschvali...

Sobota, 14. prosince 2019, 09:14Odpovědět

Veronika Blažková Čiháčková

Super, přijedu ochutnat ????

Sobota, 14. prosince 2019, 09:07Odpovědět

Petr Stricko

????????????

Pátek, 13. prosince 2019, 18:54Odpovědět

Ika Veselá

:D :D

Pátek, 13. prosince 2019, 16:38Odpovědět

Egypťan Shreif Hassan vlastní Pyramida Kebab. Přečtěte si příběh muže, který uspěl v cizí zemi  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.