Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Recidivistovi se nechtělo za mříže. Před policisty se schoval v křesle

Policisté už se setkali s kdejakými fintami a výmluvami, když se chtěli viníci vyhnout nástupu výkonu trestu, tentokrát ale přišel téměř čtyřicátník z Liberecka s opravdu originálním nápadem. Schoval se totiž do čalounění křesla.

Nenapravitelný hříšník se spravedlnosti vyhýbal od konce roku 2016. Až doposud se policistům nepodařilo muže najít a i při posledním pátrání to zprvu na úspěch nevypadalo. „Policisté navštívili obydlí na Liberecku, kde se měl muž skrývat, nic tomu ale nenasvědčovalo,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

V místě, kde probíhala kontrola, nic nenasvědčovalo tomu, že by se zde mohl ukrývat hledaný muž, který si dávno měl odpykávat trest za majetkovou trestnou činnost. „Jednoho z kriminalistů ale zaujal detail na zvláštně ustaveném křesle. Mělo totiž odchlípnuté čalounění,“ komentoval Robovský.

Intuice tak policistovi napověděla, že má nábytek více prozkoumat. A jaké bylo jeho překvapení, když do křesla sáhl. Nenahmatal tam žádný poklad ani dokumenty, ale přímo samotného muže, po kterém policisté pátrali. „Překvapený recidivista se ani nezmohl na odpor a skončil v péči kriminalistů,“ dodal mluvčí. Nyní už je muž odsouzený za krádeže, poškození cizí věci a maření výkonu v cele věznice.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, krimi, pátrání, recidivista, křeslo, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivistovi se nechtělo za mříže. Před policisty se schoval v křesle  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.