Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda u Bílého Kostela. Srážku s náklaďákem nepřežil řidič auta

, aktualizováno 19. února 2020, 8:22

Tragická nehoda uzavřela ve středu ráno frekventovanou silnici 13 z Liberce na Děčín u Bílého Kostela. Čelně se tam střetlo nákladní auto s osobním BMW. Řidič osobního vozu na místě zemřel a řidič nákladního utrpěl středně těžké poranění, vyplývá z informací od mluvčích policie a záchranné služby. Silnice byla uzavřená až do půl šesté.

Nehoda byla na tísňovou linku oznámena krátce před půl osmou. „Na silnici I/13 se u Bílého Kostela ve směru na Děčín srazil nákladní automobil s osobním,“ sdělil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Vážná nehoda si bohužel vyžádala zranění i jeden lidský život. Řidič BMW střet nepřežil. „U jedné osoby lékař konstatoval smrt. Druhá byla se středně těžkým zraněním transportována pozemní posádkou na liberecké traumacentrum,“ uvedl mluvčí ZZS Michael Georgiev. Na místo byl vyslán i vrtulník, ten ale nakonec nebyl využit.

Místo bylo velý den uzavřené uzavřené. „Na místě probíhalo vyšetřování,“ doplnil Robovský. Policie doporučovala místo objížděť přes přilehlou obec Bílý Kostel. 
 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK, FB/Tom Ledecky

Štítky nehoda, úmrtí, náklaďák, Bílý Kostel, Liberecko, kostel, silnice, nákladní automobil, BMW, Děčín, Liberec, Liberecký kraj, Policie České republiky, Jítrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Karpala

Kdyby pán netelofonoval při řízení a nejel 150 km mohl žít.

Pátek, 21. února 2020, 22:07Odpovědět

Tragická nehoda u Bílého Kostela. Srážku s náklaďákem nepřežil řidič auta  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.