Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z libereckého tenisového turnaje odpadla Krejčíková. Porazila ji Kolodziejová

Barbora Krejčíková třetí podnik seriálu o Trofej solidarity a naděje Českého tenisového svazu nevyhraje. Vítězka ze Starých Splavů i Prostějova po úvodní nečekané prohře s Miriam Kolodziejovou z libereckého turnaje odstoupila.

Ve hře o třetí titul naopak zůstal na podniku Svijany Open s dotací 980.000 korun Jonáš Forejtek. Podruhé ve skupině A uspěl také Zdeněk Kolář a v pátek se v přímém souboji utká s Forejtkem o postup do semifinále.

Krejčíkovou v soutěži nahradila patnáctiletá Linda Nosková, s Darjou Viďmanovou si poradila ve dvou setech a má šanci na semifinále. Do něj mají nakročeno i bývalá osmifinalistka Wimbledonu Tereza Smitková a kvalifikantky Aneta Laboutková a Veronika Vlkovská.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook Barbora Krejčíková

Štítky Sport, tenis, ČTS, Prostějov, finále, Barbora Krejčíková, Miriam Kolodziejová, Český tenisový svaz, Wimbledon, Svijany Open, Linda Nosková, Jonáš Forejtek, Zdeněk Kolář, Darja Viďmanová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z libereckého tenisového turnaje odpadla Krejčíková. Porazila ji Kolodziejová  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.