Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Letošní rekonstrukce libereckých silnic se dotknou sedmi lokalit. První začínají již nyní

Přichází období rekonstrukcí silnic, které na letošní rok naplánovalo město Liberec. Pro řidiče tak nastává období dopravních omezení.

Bez dopravních omezení se bohužel opravy komunikací neobejdou. „Bez nich by nebylo možné všechny stavební práce realizovat,“ komentoval primátor Jaroslav Zámečník. Situaci by měl ale ulehčit připravený plán dlouhodobých dopravních omezení, díky kterému by měly být práce na jednotlivých místech zkoordinované. 

Letošní rekonstrukce se dotknou celkem sedmi lokalit ve městě. „Mezi akce, které ovlivní dopravu ve městě, patří práce v ulici Javorová, Jiskrova, Slovenská, Srbská, Sokolská, Ondříčkova a Plužní,“ komentoval náměstek primátora Jiří Šolc

Přehled všech uzavírek najdou obyvatelé Liberce na webu Bezpečná doprava v Liberci nebo na portálu Dopravní info.

V pondělí se zcela uzavře ulice Plužní kvůli rekonstrukci vodovodu, kanalizace a plynovodu. Úplná uzavírka potrvá do poloviny srpna. Ve Slovenské ulici už začaly práce na opravě vodovodu a kanalizace, které potrvají do konce září. I zde je nutné počítat s úplnou uzavírkou. Další úplné uzavírky se přidají v dubnu v ulicích Slovanského údolí, Javorová, Srbská a Sokolská.

Vedení Liberce zároveň upozorňuje, že termíny jednotlivých uzavírek se mohou měnit v závislosti na aktuální situaci. „Zdvořile žádám liberecké řidiče a občany o shovívavost při dopravních uzavírkách,“ dodal primátor.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto bezpecnadoprava.liberec.cz

Štítky Liberecký, doprava, uzavírka, rekonstrukce, Liberec, silnice, Jaroslav Zámečník, Jiří Šolc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní rekonstrukce libereckých silnic se dotknou sedmi lokalit. První začínají již nyní  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.