Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Autobus se zasekl na ostrůvku pod Šalďákem. Dopravní podnik vyřešil záležitost interně

O incidentu, který se odehrál v sobotu v ulici Sokolská pod Šalďákem informoval redakci čtenář Lukáš K. Podle něj řidič autobusu svým chováním ohrozil cestující.

K incidentu došlo kolem půl čtvrté odpoledne. „Řidič linky 25 zjevně zapomněl odbočit ke knihovně, a tak se danou situaci rozhodl řešit odbočením do zákazu, kde následně zapadl na ostrůvku a poškodil městskou zeleň,“ popsal redakci čtenář Lukáš K. Podle něj tak řidič ohrožoval bezpečnost pasažérů i ostatních účastníků provozu.

Dopravní podnik potvrdil tuto událost, zároveň ale uvedl, že žádný s pasažérů se s podobným podnětem na dispečink neobrátil. „O situaci ale víme, nahlásil ji obratem na dispečink řidič, jeden z nových zaměstnanců,“ informovala mluvčí DPMLJ Martina Poršová a pokračovala: „Záležitost s ním byla důrazně řešena na interní úrovni. Pokud by se prošetřením události zabývaly jiné kompetentní složky, vedení společnosti pak na řešení případu spolupracuje.“

Podle Poršové DPMLJ denně přijímá nejrůznější podněty a žádnému tématu se nevyhýbá. Cestující se mohou se svými podněty, dotazy, poděkováním nebo stížnostmi obracet na dopravní podnik prostřednictvím elektronického formuláře na webu, reklamačního formuláře na zákaznickém centru na Fügnerce nebo telefonicky. „Právě zpětná vazba z provozu je velmi důležitá,“ dodala Poršová.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Čtenář Drbny

Štítky Liberec, DPMLJ, autobus, dopravní společnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobus se zasekl na ostrůvku pod Šalďákem. Dopravní podnik vyřešil záležitost interně  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.