Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přípravy na 55. ČEZ Jizerskou 50 běží naplno, nejlevnější startovné už jen do konce září

PR článek

Poslední letní dny jsou již za námi, ale do zimy přeci jen ještě pár týdnů zbývá. Běžky zatím můžete nechat ležet ve sklepě či v garáži, ale své jméno na startovní listinu 55. ČEZ Jizerské 50 zapište již nyní. Ta se uskuteční ve dnech 11.-13. února 2022 a nejlevnější startovné na tento legendární závod pořídíte už jen do konce září za tu nejvýhodnější cenu!

Na start hlavního padesátikilometrového závodu se již tradičně staví tisíce závodníků nejen z České republiky, ale i z dalších zemí celého světa. Příběh tohoto závodu se píše už od roku 1968, kdy se poprvé běžel jako oddílový závod TJ Lokomotiva Liberec a součást horolezecké přípravy některých členů oddílu.

Právě v roce 1970 se Jizerské 50 zúčastnila kompletní výprava horolezecké Expedice Peru ´70, která se jim o pár měsíců později stala osudnou a všichni zahynuli pod kamennou lavinou. Tato událost dala závodu v následujícím roce přídomek Memoriál Expedice Peru 1970.

I vy nyní můžete být součástí 55. ČEZ Jizerské 50, která se uskuteční ve dnech 11.–13. února 2022. Využijte příležitost pořídit si startovné za nejvýhodnější cenu už jen do konce září a buďte s námi v únoru společně na startu v Bedřichově!

Ceny startovného do 30. září

  • ČEZ Jizerská 50: 1600 Kč (od října 2000 Kč

  • Volkswagen Bedřichovská 30: 1100 Kč (od října 1400 Kč)

  • Jizerská 25: 1300 Kč (od října 1600 Kč)

  • ČT Jizerská 10 individuální / rodinné: 750 Kč / 1500 Kč (od října 900 Kč / 1800 Kč)

  • Benzina ORLEN Sprint: 600 Kč (od října 800 Kč)

  • Mini Jizerská Pojišťovny VZP: 250 Kč 

Novinkou letošního roku je možnost registrace prostřednictvím mobilní aplikace Jizerská 50 - SkiTour, kterou jsme pro vás připravili společně s naším prémiovým partnerem T-Mobile. Kromě možnosti registrace na závod v aplikaci najdete spoustu užitečných informací, jako je aktuální stav počasí i sněhu v Jizerkách, propozice k závodu, program a také veškeré aktuality. Aplikace je dostupná pro operační systémy Android i iOS. Vše o aplikaci i odkaz ke stažení najdete zde.

I na 55. ročník Jizerské 50 se organizátorům ve spolupráci s Pojišťovnou VZP, a.s. podařilo připravit pojištění, které kryje riziko nedostatku sněhu v Jizerských horách. V případě, že by nebylo závod možné uspořádat ani na náhradní či zkrácené trati, bude závodníkům vráceno až 1 120 Kč.

Není na co čekat, zima na dveře sice ještě neklepe, ale startovní listina 55. ČEZ Jizerské 50 se plní. Máte už své startovní číslo? 

Veškeré informace k závodu najdete na www.jiz50.cz.

Ohodnoť článek

Štítky jizerská 50, závod, lyže, jiz50, startovné, Jizerská padesátka, ČEZ, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Česko, Volkswagen, Jizerské hory, T-Mobile, Česká televize, Benzina, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravy na 55. ČEZ Jizerskou 50 běží naplno,  nejlevnější startovné už jen do konce září  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.