Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Muž se pokoušel vloupat do klenotnictví v centru. Výloha dlažebním kostkám odolala

Operátor městského kamerového systému v Liberci zaznamenal pokus zloděje vloupat se do klenotnictví na Benešově náměstí v centru. Ten byl naštěstí neúspěšný.

K incidentu došlo na konci září, kdy obsluha kamerového systému krátce po půlnoci zaznamenala neobvyklé jednání muže na náměstí. Po chvíli bylo zřejmé, že pozorovaný má v plánu vloupání do klenotnictví,popsala mluvčí libereckých strážníků Daniela Bušková.

Jak se vzápětí ukázalo, pachatel nebyl žádný profík a zřejmě si svůj plán ani nijak zvlášť nepromyslel. Pod dohledem obou našich kamer se pokoušel rozbít výlohu pro vstup dovnitř, což se nedařilo. Bezpečnostní fólie výlohy byla nekompromisní a dlažební kostky nebezpečně vracela, komentovala Bušková.

Když muž zjistil, že se takto snadno dovnitř nedostane, zanechal svých marných snah a vytratil se do tmy. To už ale za ním mířila hlídka městské policie, která ho dopadla v ulici Široká. „Následně byl muž předán do rukou Policie ČR pro podezření z trestného činu,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Liberec

Štítky zloděj, krádež, Liberec, strážníci, policie, Benešov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se pokoušel vloupat do klenotnictví v centru. Výloha dlažebním kostkám odolala  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.