Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Po nárazu skončilo auto na střeše. Řidič utrpěl vážná zranění, policisté hledají svědky

Policisté hledají svědky havárie červeného automobilu značky BMW X6, při které se vážně zranil jeho řidič. K nehodě došlo na hlavním tahu z Liberce na Hodkovice.

K havárii osobního automobilu došlo v sobotu 18. prosince brzy ráno na silnici první třídy č. 35. „Vůz havaroval ve 3:40 ve směru od Liberce na Hodkovice,“ informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Řidič tehdy při sjezdu k Dlouhému Mostu na přímém úseku vjel na středový ostrůvek, dále na nájezdový pruh až k travnatému svahu. „Do toho vozidlo narazilo a poté se převrátilo na střechu,“ komentoval Robovský. Z místa byl řidič transportován do nemocnice s těžkým zraněním.

Policisté hledají případné svědky a další řidiče, kteří v této době úsekem I/35 projížděli. Zároveň policisté ocení záznamy z palubních kamer. „Žádáme svědky, kteří zaznamenali havárii červeného BMW, aby se nám ozvali prostřednictvím linky 158, nebo aby navštívili služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal mluvčí s tím, že informace mohou pomoci policistům pomoci k objasnění příčin a okolností.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Liberecký, Liberec, nehoda, policie, havárie, Hodkovice (Jívka), BMW X6, BMW, Dlouhý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu skončilo auto na střeše. Řidič utrpěl vážná zranění, policisté hledají svědky  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.