Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Ještě jedna posila. Slovan získal na hostování ze Slavie mladého stopera Prebsla

Třetího mladíka ze Slavie získal v tomto přestupním období liberecký Slovan. Brzy devatenáctiletý Filip Prebsl posílí obranné řady, konkrétně stoperský post. Oba kluby se dohodly na rok a půl dlouhém hostování.

O příchodu Prebsla se spekulovalo už dříve, jenže mladý obránce se zranil v generálce Slavie proti Ostravě a vypadalo to, že léčba bude nadlouho. To se nakonec nepotvrdilo. „Přivodil jsem si výron v kotníku, když jsem šel do skluzu. Vše už je ale v pořádku," ujistil Filip Prebsl.

V Liberci si může připsat první starty v nejvyšší české soutěži. „Slovan považuji za kvalitní tým. Věřím, že dostanu šanci. Pokud se tak stane, chytnu ji za pačesy a budu chtít ukázat, co ve mně je a pomoct klubu," dodal.

Hráč si informace zjišťoval od spoluhráčů ze Slavie, Denisů Alijagiče a Višinského, kteří do Liberce přišli před ním. „Byl jsem s nimi v kontaktu. Klub mi doporučovali a říkali, že jsou zde spokojení. Už se na toto angažmá moc těším," uzavřel.

S fotbalem Prebsl začínal v Třeboradicích. Už ve svých deseti letech přestoupil do pražské Slavie, jejímž kmenovým hráčem je doposud. Mladý obránce má za sebou také půlroční hostování ve Viktorii Žižkov a naposledy ve Vlašimi, která je partnerským týmem sešívaných.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, posila, prebsl, Liberec, FK Viktoria Žižkov, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě jedna posila. Slovan získal na hostování ze Slavie mladého stopera Prebsla  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.