Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Dopravu na objízdné trase průtahu zkomplikuje oprava. Město provizorně opraví část Horákovky

Už tak zkoušené řidiče v Liberci potrápí další částečná uzavírka. Opravovat se totiž bude úsek třídy Dr. Milady Horákové, která přitom slouží jako objízdná trasa při rekonstrukci mostů na průtahu Liberce. Aby byly důsledky oprav co nejmenší, radnice nechá silnici opravit o následujících dvou víkendech.

„Vyšli jsme tak vstříc žádostem občanů na zlepšení průjezdnosti a plynulosti provozu,“ vysvětlila důvod oprav v tomto termínu mluvčí radnice Jana Kodymová.

Opravovat se bude úsek mezi Mosteckou ulicí a Poštovním náměstím. O víkendu 2. a 3. dubna proběhne oprava jednoho jízdního pruhu. Následující sobotu 9. dubna pak položíme nový asfalt v opačném směru a celou silnici otevřeme. „Ulice bude po dobu oprav obousměrně průjezdná,“ dodala mluvčí.

Opravu provádí a finančně hradí Ředitelství silnic a dálnic, které v březnu zahájilo rekonstrukci mostů na průtahu I/35. „Po předpokládaném dokončení rekonstrukce v roce 2023 a otevření nyní uzavřeného nájezdu od Jablonce počítáme s celkovou rekonstrukcí tohoto úseku ulice Dr. Milady Horákové,“ uzavřela Kodymová.

Ohodnoť článek

Foto Město Liberec

Štítky doprava, uzavírka, horákové, Liberec, rekonstrukce, oprava, Milada Horáková, Ředitelství silnic a dálnic, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kocour Harry

Blbákov po vzoru naší vlády!

Pátek, 1. dubna 2022, 07:05Odpovědět

Michal Gireth

Perfektni nacasovani,mohl by nekdo z RSD zvednout prdel a jit se do Rochlic ted podivat,fronta aut az" na Jested "tak je super ze se jeste omezi provoz na Horakovce :-( Tohle muze vymyslet jenom debil....proc se s tim nezacalo pred opravdu rychlostky?Proc ted?:-(((

Čtvrtek, 31. března 2022, 01:04Odpovědět

Jiří Volek

Když na tu ulici přijíždí od Rochlice někdo cizí, tak si může pomyslet jedině toto: "Samý výmol, samá díra, tankodrom? Ne to Liberec vás vítá!!!"

Středa, 30. března 2022, 19:56Odpovědět

Dopravu na objízdné trase průtahu zkomplikuje oprava. Město provizorně opraví část Horákovky  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.