Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Dívka se po dovolené v Liberci nevrátila do diagnostického ústavu. Pátrá po ní policie

Sedmnáctiletá dívka z Liberce se po dovolené u rodičů nevrátila zpět do diagnostického ústavu v Praze. Odjela autobusem z Liberce, od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Policie se proto obrací na veřejnost.

Kristýna měla povolenou dovolenou u rodičů v Liberci. Poté se měla vrátit zpět do ústavu v Praze 4. V neděli 12. června v půl čtvrté odpoledne nastoupila do autobusu Student Agency u terminálu MHD Fügnerova, od té doby se nikomu neohlásila. 

„Vzhledem k tomu, že do současné doby byla všechna provedená opatření a šetření k jejímu pobytu či výskytu negativní, žádáme o pomoc při pátrání širokou veřejnost," uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Případní svědci mohou policii kontaktovat na kterékoli služebně nebo telefonicky na lince 158. 

Popis dívky: 

Hledaná Kristýna je 165 až 168 cm vysoká, zdálnivé stáří mezi 16 až 18 lety. Na zápěstí pravé ruky má vytetované tři křížky. Naposledy měla na sobě modré džíny na kolenou roztrhané, krátké černé tílko, džínovou, světle modrou bundu do pasu. Při odjezdu u sebe měla červený kufr na kolečkách.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Praha, pátrání, dívka, policie, Liberec, Student Agency

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka se po dovolené v Liberci nevrátila do diagnostického ústavu. Pátrá po ní policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.