Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

V horských oblastech severu Čech sněží, silničáři radí opatrnost

V horských oblastech Libereckého a Ústeckého kraje sněží, silničáři radí opatrnost. Sníh tam zůstává ležet i na hlavních tazích. Problémy mohou mít hlavně řidiči kamionů ve stoupání na hlavní silnici z Tanvaldu na Harrachov a dál do Polska, silnice je zasněžená a může klouzat. Žádné problémy ale zatím podle policie hlášeny nejsou.

Obloha na severu Čech je dnes ráno zatažená. V Ústeckém kraji se teploty pohybují nad nulou a na většině území prší, na Děčínsku a v Krušných horách může ve vyšších polohách sněžit. V Libereckém kraji se teploty pohybují od minus dvou do tří stupňů a ráno sněžilo nejen v Jizerských horách a v Krkonoších, ale například i v Liberci.

Hlavní tahy na severu Čech jsou většinou jen holé a mokré. V horských oblastech ale i na hlavních tazích tam zůstává sníh ležet a motoristé by měli být opatrní. Vrstva čerstvého sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd, motoristé bez zimní výbavy by do hor vyjíždět neměli.

Autoři

Štítky Česko, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Polsko, Harrachov, Tanvald, Krušné hory, okres Děčín, Jizerské hory, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V horských oblastech severu Čech sněží, silničáři radí opatrnost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.