Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Druhá tragická nehoda během jediného týdne. Seniorku ve čtvrtek ráno usmrtil popelářský vůz

Druhá tragická nehoda během jediného týdne v Libereckém kraji. Těžkým zraněním dnes ráno podlehla čtyřiasedmdesátiletá žena, kterou v Jablonném v Podještědí srazil popelářský vůz. Seniorce nedokázal zachránit život ani rychlý zásah záchranářů. Na místě zasahovala také letecká záchranná služba.

O nehodě se záchranáři dozvěděli ve čtvrtek po osmé hodině ranní. „Na tísňovou linku 158 jsme měli oznámeno od zdravotnické záchranné služby, že v ulici Potoční srazil při couvání kuka vůz čtyřiasedmdesátiletou ženu. I přes okamžitou lékařskou pomoc, žena nakonec vážným zraněním na místě nehody podlehla,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté ještě na místě podrobili řidiče dechové zkoušce na alkohol a testu na drogy. Obě zkoušky měly negativní výsledek. „Nehodou se nyní bude dále zabývat Služba kriminální policie a vyšetřování Česká Lípa. Co bylo příčinou dopravní nehody a míra zavinění ze strany jednotlivých účastníků, bude předmětem dalšího šetření,“ uzavřela mluvčí.

Je to už druhá tragická nehoda během jediného týdne v Libereckém kraji. Na následky zranění, které utrpěla při pondělním čelním střetu dvou aut u Doks na Českolipsku, zemřela v nemocnici třiatřicetiletá žena. Okolnosti nehody policie nadále prošetřuje.Při střetu byly zraněny i dvě děti ve věku šest a 12 let a řidič druhého vozu. Na místě nehody zasahovaly tři vrtulníky letecké záchranné služby.

Foto ZZSLK/ Stanislav Mackovík

Štítky nehoda, vrtulník, zzslk, policie, smrt, Jablonné v Podještědí, popeláři, úraz, Liberecký kraj, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhá tragická nehoda během jediného týdne. Seniorku ve čtvrtek ráno usmrtil popelářský vůz  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.