Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Neznámý řidič naboural na parkovišti v centru Liberce zaparkovaný Mercedes, teď ho hledá policie

Liberečtí policisté pátrají po dalším nezodpovědném řidiči. Tentokrát žádají veřejnost o pomoc při pátrání po osobě, která v úterý mezi 7:30 a 9:40 poškodila svým autem zaparkovaný Mercedes na Nerudově náměstí v Liberci. Škoda není malá, pohybuje se kolem 40 tisíc korun. Svědci nehody, kteří můžou pomoci odhalit neznámého řidiče, se mají hlásit na policistům.

„Dopravní policisté nyní pátrají po viníkovi nehody. V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na dopravní inspektorát na číslech 974 466 570  nebo  974 466 251,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

K nehodě došlo v úterý mezi 7:30 a 9:40 na Nerudově náměstí v Liberci na parkovacím místě před budovou zubní ordinace. „U vozidla došlo k poškození levého zadního blatníku a zadního nárazníku v levé části, kdy předběžná škoda byla vyčíslena na částku 40 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, Nerudovo náměstí, nehoda, policie, pátrání, Mercedes-Benz, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič naboural na parkovišti v centru Liberce zaparkovaný Mercedes, teď ho hledá policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.