Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Mladík nezvládl řízení Octavie a sjel do lesa. Po nárazu skončil v nemocnici

V liberecké nemocnici skončil v neděli brzy ráno řidič Octavie, který havaroval před pátou hodinou ranní v Jablonci nad Nisou v ulici Na Hutích. Řidič jel ve směru od Jablonce nad Nisou na Černou Studnici, kde při průjezdu mírnou pravotočivou zatáčkou vyjel vlevo mimo silnici a sjel do lesa. Při tom se zranil a do nemocnice ho převezla záchranná služba.

„Přední částí vozidla narazil do náletového stromu. Vozidlo se následně přetočilo na pravý bok a zůstalo zaklíněno mezi náletovými stromy,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Škoda na autě je podle policie předběžně vyčíslena na 30 tisíc korun. „Policisté nemohli u řidiče s ohledem na jeho zdravotní stav provést na místě orientační dechovou zkoušku na alkohol, vyžádali si proto lékařské vyšetření spojené s odběrem krve v nemocnici,“ dodala mluvčí. Muž utrpěl mnohačetná poranění, se kterými byl transporotván napojený na plicní ventilaci do nemocnice.

Okolnosti nehody zůstává předmětem šetření. Událostí se teď zabývají policisté z dopravního inspektorátu policie v Jablonci nad Nisou. 

Foto ZZSLK

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, policie, Škoda Octavia, Vladimíra Šrýtrová, nemocnice, Krajská nemocnice Liberec, Černá studnice, Hutě, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík nezvládl řízení Octavie a sjel do lesa. Po nárazu skončil v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.