Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají řidiče nákladního automobilu, který naboural do městského autobusu

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči nákladního automobilu, který minulý čtvrtek zavadil na průtahu Libercem o autobus mířící k OC Nisa. Řidič z místa nehody ujel neznámo kam a policisté se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po něm. Řidiči můžou svá svědectví oznámit na bezplatné lince 158.

K nehodě došlo ve čtvrtek 16. listopadu kolem půl desáté ráno na silnici první třídy číslo 35 v Liberci, ve směru jízdy na Turnov.„Neznámý řidič jel s nákladním vozidlem v pravém průběžném jízdním pruhu, kdy se ze zatím nezjištěných důvodů střetl s levou částí autobusu MHD číslo 500 značky Tedom, který jel v připojovacím pruhu ve směru od ulice Nákladní,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Neznámý řidič s nákladním autem z místa dopravní nehody ujel. Policisté tak podrobili pouze řidičku autobusu orientační dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek byl negativní. Po řidiči policisté pátrají. „Zároveň se obracíme na případné svědky události, kteří danou nehodu viděli, popřípadě na samotného řidiče z nákladního vozidla, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158,“ uzavřela mluvčí.

Foto čtenář Drbny

Štítky Liberec, nehoda, policie, Vladimíra Šrýtrová, autobus, MHD, DPMLJ, nákladní automobil, Lužická Nisa, TEDOM, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají řidiče nákladního automobilu, který naboural do městského autobusu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.